Site Overlay

Cum adăugăm turul virtual în anunțul imobiliar?

Tururile virtuale reprezintă o tehnologie relativ nouă și majoritatea platformelor online nu suportă (încă) această facilitate. Nu este sigur că vom avea această posibilitate în viitor deoarece multe platforme au o politică care nu le permit adăugarea linkurilor externe pentru a “ține” utilizatorul pe platforma lor.

Scopul acestui articol este de a face o analiză a posibilităților existente acum pe platformele principale și de a propune, la sfârșitul articolului, o modalitate simplă de integrare a turului virtual în orice anunț.

Storia.ro

Pe Storia este foarte simplu, avem câmp special cu link către turul virtual. Trebuie doar copiat în acest câmp linkul pe care vi-l furnizăm și gata!

tur virtual cluj napoca imobiliare

OLX.ro

Olx nu permite nici adaugarea turului virtual și nici adaugarea unui link în descriere, așadar folosiți pontul de la sfârșitul articolului pentru trimite cu ușurință persoanele interesate catre turul dumneavoastră virtual.

Imobiliare.ro

Imobiliare au această posibilitate dacă realizează dânșii turul virtual, nu există optiunea de a adauga linkul într-un câmp dedicat pentru acest lucru.

Booking.com

Nu există un cămp special unde să inserăm linkul turului. Vezi soluția de la sfârșitul articolului.

Airbnb.com

Nici pe Airbnb nu avem această optiune, așadar puteți folosi posibilitatea de mai jos.

Pro Tip 1

Datorită faptului că majoritatea platformelor nu au (încă) această opțiune și mai mult decât atât, multe dintre ele nici nu permit adaugarea linkurilor în descriere, vă prezentăm mai jos o modalitate ingenioasă de a introduce turul virtual în anunțuri. În orice platformă putem să adaugăm imagini. Pentru orice tur virtual realizat de noi, pe lingă linkul de acces, vă și generăm un cod QR și o imagine similară cu cea de mai jos care poate fi încărcată pe orice platformă. Când acest cod QR este scanat turul virtual se deschide automat!

tur virtual cluj qr

Pro Tip 2

Unele platforme permit adaugarea unui video. Noi furnizăm acest video (*.mp4) în toate pachetele noastre. Acest filmuleț poate fi adăugat fără probleme în platformele online care permit acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *