Site Overlay

Turul Virtual 360°: Cum poate să ajute afacerii mele?

O oportunitate reală de profitat sau o tehnologie de evitat? Înainte de a vă da o opinie certă pe această temă, vă voi explica ce este și care sunt avantajele sale.

Tur virtual 360°

De la lansare, Google Street View a oferit o imagine de ansamblu simplă, de 360 ​​de grade, a străzii, din orice punct dat, dar fără interactivitate și fără informații. În ciuda limitării interfeței, observăm o creștere puternică a utilizării acesteia, deoarece această nouă tehnologie facilitează “proiectarea” persoanei în spațiul respectiv.

Turul virtual 360° este mijlocul tehnologic inovator din prezent, care permite oricărui utilizator de pe internet să navigheze după cum crede de cuviință pe o interfață precisă în timp ce descoperă informațiile dorite.

Adică în ritmul lor, în funcție de nevoile și dorințele lor.

Pe scurt, este un instrument imersiv esențial pentru a “intra” în cadrul companiei sau al spațiului virtual, folosind un smartphone, computer sau o tabletă. Scopul este de a le oferi o experiență unică și modernă clienților.

De ce să permiteți o vizită virtuală ?

Avantajele sunt numeroase!

Iată 5 avantaje importante pentru dvs., proprietari de afaceri, antreprenori sau angajați.

# 1 Economie de timp
Turul virtual vă economisește o cantitate considerabilă de timp (după cum știm cu toții, timpul înseamnă bani). Deci, fără a fi nevoie să călătoriți (sau mai rar), clienții merg direct pe site-ul dvs. pentru a găsi ceea ce au nevoie.

# 2 diferența
Diferențierea de concurență este ceea ce atrage clienții! Turul virtual va atrage curioși care nu vor rezista să încerce lucruri noi.

# 3 Evoluția cifrei de afaceri și SEO pe Google
Turul virtual vă permite să vă creșteți cifra de afaceri. Potrivit unui studiu din 2018, „82% dintre companiile care au implementat tehnologii noi au obținut rezultate care corespund sau depășesc așteptările lor”.

Pe lângă creșterea cifrei de afaceri, vizita 360° vă oferă posibilitatea de a fi bine “referit” pe Google. Pentru că da, vizita virtuală inbunătățește traficul organic pe site-ul dumneavoastră.

# 4 Prezentați-vă compania
Această tehnologie inovatoare face posibilă crearea unei experiențe noi și bogate pentru fiecare utilizator dar, de asemenea, face posibilă evidențierea unei interfețe distractive, interactive și inspiratoare.

# 5 Clar și precis
O altă modalitate bună de a fi transparenți cu clienții dvs. este să folosiți turul virtual de 360°. Dar de ce ? Pur și simplu pentru că, dacă lucrați în sectorul auto sau imobiliar (de exemplu), nu este nimic mai bun pentru un potențial client decât să vadă într-un mod clar și precis, bunul sau produsul pe care „el dorește să-l cumpere” integral fără a fi neapărat nevoit să călătorească. În acest mod ambele părți economisesc timp.

S-ar putea să nu vă gândiți la asta, dar folosirea turului virtual vă poate depăși imaginația! Aveți nevoie doar de ideea potrivită și orice se poate întâmpla!

Ce firme pot utiliza vizita virtuală?

Să aruncăm o privire asupra sectoarelor de activitate a căror utilizare a turului virtual 360° a continuat să crească de-a lungul anilor.

  • Industria HORECA (hoteluri-restaurante-cafenele)
  • Turism
  • Sport (ex. săli de sport, stadioane, etc.)
  • Evenimente
  • Proprietăși imobiliare
  • Industrie (permite realizarea de soluții de eLearning volosind realitatea virtuală)
  • Artă și cultură (ex. muzee, teatre, expoziții)

Este această invenție potrivită pentru compania mea sau industria mea?
Turul virtual este foarte popular în diverse domenii. De ce nu ar fi, și în domeniul dumneavoastră?

Astăzi, turul virtual are un potențial enorm în ceea ce privește cifra de afaceri și conversiile. Unele studii susțin că aceasta este o piață nouă de dezvoltat și că poate crește în mod eficient afacerile.

În urma acestui articol, sunteți convins(ă) să treceți la turul virtual 360°? În caz afirmativ, vă așteptăm să descoperiți serviciile noastre în domeniul imobiliar dar și pentru alte afaceri.

Aveți nevoie de informații suplimentare sau doriți să ne întâlnim? Contactați-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *